Verzending & Levering

​​​​​​​Let op: ​​​​​​​Vanwege hogere bestelvolumes bij PostNL kunnen leveringen enige vertraging oplopen

COVID-19 UPDATE – TIJDELIJKE LEVERINGSVOORWAARDEN

Vanwege de sluiting van niet-essentiële bedrijven naar aanleiding van de COVID-19 pandemie, zijn leveringen aan de meeste afhaalpun

ten tijdelijk niet beschikbaar. Bezorging aan huis wordt wel gehandhaafd, echter is het mogelijk dat dit enige vertraging oploopt ten opzichte van de gebruikelijke levertermijnen.


NEDERLAND & BELGIË

Besteld voor 22.00 uur op:Eerste bezorgpoging:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagMaandag
*Zondag vóór 20.00 uurMaandag
*Zondag na 20.00 uurDinsdag


AANVULLENDE INFORMATIE

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL. Vanaf een bedrag van €35,- wordt de bestelling gratis verzonden. 
Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace-overzicht.

Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Hierop staat een ‘niet- thuiscode’. Deze code begint altijd met de letters KG. Gebruik deze code om op dezelfde dag voor 22.00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie te kiezen. Scan je de QR-code op het bericht met je smartphone, dan kom je direct op de juiste pagina uit. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie worden gebracht.

PostNL avondlevering (alleen in Nederland)

Ben je overdag vaak weg of is het voor jou niet handig om je bestelling naar een afhaallocatie te sturen? Bij Xsportline heb je nu de mogelijkheid om te kiezen voor een avondlevering. TIjdens het bestelproces krijg je een extra optie om aan te geven of je je pakket in de avond wenst te ontvangen. De kosten voor een avondlevering zijn €1.95.
 

SAME DAY DELIVERY

Wil jij je bestelling dezelfde dag nog in huis? Kies dan op werkdagen voor deze optie! (Alleen in Nederland).

  • Bijdrage in verzendkosten voor Same Day delivery zijn  € 4,95 per bestelling
  • Op werkdagen (ma t/m vrij) voor 10.30 uur besteld, dezelfde avond in huis
  • Deze optie is niet beschikbaar in het weekend
  • Levering vindt plaats tussen 18.00 uur en 22:00 uur
  • De levering wordt één keer aangeboden aan de deur

Let op: Voor deze levering geldt dat er iemand thuis moet zijn om het pakket in onvangst te nemen. PostNL levert alleen aan de deur, geen burenlevering of afhaalpunt.

* PostNL bezorgt niet in alle postcodegebieden of in het Waddengebied. Hierdoor kan het zijn dat je pakket niet kan worden verzonden. 


CONTACT INFO

Line ithalat ihracat e-ticaret limited şirketi

Moğultay mah. Sanat sk. Gökler iş hani blok no: 11 iç kapı no: 42

Merkez / Tunceli

KvK-nummer: 1857/TUNCELI
BTW nummer: 6091063891

Tel: 0090 5411960007

Email: [email protected]