over ons

Over Xsportline

Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils.

Wij vinden het belangrijk dat wij de mooiste, natuurlijkste en gezondste hoogwaardige eiwitten en voedingssupplementen verkopen!

Wij worden gedreven door de meest simpele gezondheidsovertuiging; Het leven is leuker als je fit en gezond en natuurlijk ook zelfverzekerd door het leven gaat.

Ons professionele team van top atleten staat voor u klaar om de bij u passende shakes, dumbels of beide uit te zoeken.


CONTACT INFO

Line ithalat ihracat e-ticaret limited şirketi

Moğultay mah. Sanat sk. Gökler iş hani blok no: 11 iç kapı no: 42

Merkez / Tunceli

KvK-nummer: 1857/TUNCELI
BTW nummer: 6091063891

Tel: 0090 5411960007

Email: [email protected]